Tvillingarna: Eirene's mardröm

Eirene känner att det är kallt mot ryggen och att det prasslade under henne.
Hon sätter sig upp och slå upp ögonen och märker att hon är i en skog... Träden hade inga löv på sig och hela himmeln var grå och otäck. Hon kollade sedan ner på sig och ser att hon sitter i en hel vit sommarklänning och hon har illröda balletskor.
Hon reser sig upp och märker att hennes hår är längre ,i vanliga fall räckte det ner till över brösten men nu är det nästan ända ner till midjan och hennes hår är i annan färg... Hennes naturliga hårfärg är vacker röd typ som en illröd äpple men nu är det lila, ljus, ljus lila.
Hon kände igenom sitt hår och det kände som den gav stötar ifrån sig som gjorde verkligen ont, och hon tog bort några löv försiktigt för att inte få stöt igen.
Medan hon håller på med det så kommer en man i en svart kappa imot henne. Eirene märkte han inte tills hon kände en hand imot hennes axel. Hon snurrade runt och ser på mannen,man ser inte hans ansikte för han har luvan uppe så den täcker han ansikte, men hans klädstil så som den kommer från en helt annat tid.
Han sa inget men han gav Eirene rysningar så håller i ett tag.
Eirene viste intevad hon skulle göra till hon såg han fick tänder som en blandning av varulv och vampyr... Hon skriker till och bli rädd och säger något och gör han så han fryser till så han inte kan röra på sig i några minuter hoppas hon.
(skriver mer sen)
(bilden kommer från: http://viria13.deviantart.com/ )

RSS 2.0